Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Takarók, plédek

Rendezés:

A takarók, plédek nemcsak kényelmi funkciót töltenek be az otthonodban, hanem dekorelemként is fontosak. A jól megválasztott takarók, plédek javítják az otthonod hangulatát, hiszen már akkor melegséget árasztanak, amikor csak rájuk nézel. A takarók, plédek nem hiányozhatnak a hideg, bekuckózod estéken sem, de a tavaszi piknik alkalmával is remek társad lesz. Egy jól megválasztott takaró vagy pléd hosszú távon meghatározó része lesz az otthonodnak, hozzáadva a komfortérzetednek és stílusodhoz egyaránt.

Mit nézel meg először, amikor takarót, plédet vásárolsz? Természetesen a színét és mintáját. Ezután pedig a kézteszt következik: végigsimítod az anyagot, hogy meggyőződj róla, hogy tényleg annyira puha-e mint amilyennek kinéz. Ugye eltaláltuk? Ha te is így csinálod, akkor van egy jó hírünk. A pléd kiválasztásnál pontosan ez a két fő szempont: a szín és minta, valamint a puhaság. Előbbi csak a te ízléseden, az utóbbi viszont a felhasznált anyagon múlik.

A megtartósabb és legpuhább takaró és pléd anyaga a természetes gyapjú. Ez a juhok levágott bundájából készül, amit tisztítanak, majd feldolgoznak például plédként. Bár a gyapjú takarók, plédek a drágább árkategóriába tartoznak, de strapabírásuk és remek melegítő hatásuk miatt megéri a gyapjú takarót, vagy plédet választani. A gyapjú takaró és pléd nagy előnye, hogy ha akár a paplant is kiválthatod vele. Ennek egy nagyon egyszerű oka van: a gyapjú remek hőszigetelő anyag, ezért alváshoz is tökéletes. Válogass minőségi plédjeink közül és találd meg azt, ami nemcsak neked ad melegséget, hanem az otthonodnak is.
Az oldal tetejére