Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Órák

Rendezés:

Az órák – legyen szó fali vagy asztali változatokról – sokkal többek mint egyszerű időmérő eszközök. Ezek az egyszerű eszközök nélkülözhetetlen részei otthonodnak és munkahelyednek. Hiszen gondolj csak bele, te egy nap hányszor pillantasz így, vagy úgy a pontos időre? Az órák azonban nem csak a pontos időt jelzik, hanem jelentős szerepet játszanak a helyiség hangulatának és stílusának meghatározásában is. Ezért nem mindegy, hogy milyen órát választasz! Fontos, hogy könnyen olvasható, megfelelő méretű és típusú legyen, ami passzol az adott helyiség hangulatához.

A faliórák kiemelkedő jelentőséggel bírnak a belsőépítészetben. Egy jól megválasztott falióra képes felöltöztetni a falakat, sőt akár képként is szolgálhat. A mintás faliórák ideálisak olyan helyiségben, ahol az az elsődleges cél, hogy megtörd a fal egyhangúságát. Ha jól helyezed el az órát, akkor a mindennapokban is könnyebbséget nyújt, hiszen elég csak egy pillantást vetned rá, hogy tudd: időben vagy-e még, vagy már inkább késésben.

Asztali órák esetében a hangsúly a finomabb részleteken és a személyességen van. Ezek az órák tökéletes választások lehetnek íróasztalra, éjjeliszekrényre vagy polcra. Egy asztali óra nem csak praktikus, de dizájnos is lehet, akár egy dekorelem. Az asztali órák a kisebb méretük miatt ideálisak kisebb terekhez vagy olyan helyiségekhez, ahol nem szeretnél nagyobb, feltűnőbb órát elhelyezni. Egy jól megválasztott óra nemcsak az időt mutatja, hanem hozzájárul a helyiség összképéhez, és emeli annak hangulatát.

Az oldal tetejére